Learn @ Reflex
2010-09-09, Thu, 15:56 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Contact administrativ: Radu Dobre (andreiard arond learn punct reflex punct ro)

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: incarca js file, apoi, onload no trigger whatever function()  (Read 4592 times)
vladimir
Amber Member
**

View Profile
« on: 2007-11-13, Tue, 01:03 »

Salut,

Am o problema cu un cod javascript pe firefox, pe IE pare sa mearga:

Declar functiile in fisierul script.js, apoi, am un on load, care normal ar trebui sa ataseze niste events unor elemente din pagina, cam asa:

Code:

Event.observe('element_id', 'mouseout', function() {
                                            functie('id_element');
                                            functie('id_element');
                                         });

.. folosesc prototype btw.

Problema e ca ... fie ca folosesc windows.onload , fie ca folosesc partea integrata cu prototype mereu primesc o eroare de genul "functie() missing"

desi, dupa ce pagina se incarca complet, totul merge brici. E vreo setare de preloading in FF, care sa opreasca acest comportament care presupune sa astepti sa se incarce pagina complet pana sa te joci cu eventsurile?

Pare ciudat, pentru ca acel observer este chiar la finalul codului JS, cu mult dupa ce am declarat functia, deci teoretic, browserul ar trebui sa stie de ea si sa o aplice. Weird stuff.

Ma gandeam sa pun o imagine animata sa zica "loading" iar pana pagina nu si-a incarcat tot, inclusiv JS/css, sa nu arate dom tree-ul.

Pareri? Multumesc pentru orice solutie cat de mica.
Vladimir

becky noel
Sand Member

View Profile WWW
« Reply #1 on: 2010-06-12, Sat, 17:46 »

Thanks for information

Pages: [1]
  Print  

Jump to: