Learn @ Reflex
2010-09-06, Mon, 20:14 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Contact administrativ: Radu Dobre (andreiard arond learn punct reflex punct ro)

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: video blog seo, marketing, etc  (Read 2031 times)
vladimir
Amber Member
**

View Profile
« on: 2007-07-13, Fri, 16:50 »

Am o idee:

sa tin un vlog despre internet marketing, seo and all stuff related:

http://www.youtube.com/discutaromania

Am sa adaug video-uri cand am timp, tocmai pregatesc inca unul.

Daca va pasioneaza, click pe subscribe :-)

Vladimir

Skippy
Amber Member
**

View Profile WWW
« Reply #1 on: 2007-07-13, Fri, 21:40 »

De ce ai ales tocmai aceastã formã de prezentare -- video? E un subiect care se preteazã cel mai bine a fi prezentat în scris, unde poate fi conspectat rapid, citit în diagonalã etc.

Un film te obligã sã-l parcurgi liniar cel puþin o datã. E un neajuns pe care l-aº accepta dacã ar fi un rãu necesar dar nu vãd necesitatea. Mã aºteptam sã profiþi cumva de aceastã a ºaptea artã (diagrame animate, reportaje, ceva).

În schimb am parte, fãrã supãrare, de un individ care cel puþin deocamdatã nu e atît de celebru încît sã merite sã mã uit la moaca lui timp de douã minute. Mai ales cã vorbeºte cu gura plinã, ceea ce pe mine mama m-a învãþat cã nu-i frumos. Smiley

Aºa cã ori pui osul ºi faci niºte filmuleþe care sã merite vãzute, ori o laºi baltã. Oricît de interesante ar fi informaþiile, modalitatea de prezentare pur ºi simplu nu se potriveºte. Eu þi-aº sugera sã faci interviuri, cred cã o serie de discuþii între patru ochi cu bloggeri români notorii ar fi super-interesantã.

PS: ºi ai grijã la calitatea sunetului, parcã se auzea din butoi.

vladimir
Amber Member
**

View Profile
« Reply #2 on: 2007-07-15, Sun, 18:14 »

Sal Skippy,

Thanks for the feedback :-)

alisssa2003
Sand Member

View Profile WWW
« Reply #3 on: 2010-06-12, Sat, 16:30 »

De obicei e mai bine in scris, plus ca daca mai pui niste schite sau diagrame e mai bine, ramane mai usor intiparit.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: